В управлінні Кремля, яке курує Сурков, почалися чистки — ЗМІ

В управлінні Кремля, яке курує Сурков, почалися чистки — ЗМІ

Укрінформ
В управлінні адміністрації президента РФ щодо співпраці з СНД, Абхазією та Південною Осетією, яким опікується Владислав Сурков, йдуть скорочення.

Про це повідомляє РБК з посиланням на кілька джерел, включаючи близькі до Кремля.

"Кремлівське управління по співпраці з СНД залишать близько половини співробітників, у тому числі, можливо, куратор «республік Донбасу». Експерти говорять про втрату ефективності роботи в цих «республіках», де у листопаді пройдуть вибори", - йдеться у повідомленні.

На початку жовтня цю структуру було перетворено на управління з прикордонної співпраці і, як розповіли джерела видання, близько половини співробітників отримали усне повідомлення про необхідність шукати іншу роботу.

Співрозмовники назвали кілька причин скорочення управління, у тому числі зменшення фінансування і недостатню ефективність роботи цієї структури. Думки про те, чи є реорганізація управління ознакою послаблення апаратних позицій Суркова, у джерел і опитаних експертів розійшлися.

Читайте також: Волкер вважає, що Путін не піде на поступки до виборів в Україні

Владислав Сурков став куратором управління по співпраці з СНД, Абхазією та Південною Осетією у 2013 році. Після цього сфера інтересів управління, що раніше займалося тільки Абхазією і Південною Осетією, значно розширилася. Зокрема, саме це управління займається так званими «ДНР» і «ЛНР»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-