В Італії візьмуться за Ryanair через платну ручну поклажу

В Італії візьмуться за Ryanair через платну ручну поклажу

Укрінформ
Антимонопольне управління Італії відкрило розслідування проти авіакомпанії Ryanair щодо її рішення вимагати з пасажирів плату за взяття ручної поклажі на борт літака.

Про це повідомляє ВВС.

«Італійський орган нагляду з питань конкуренції відкрив розслідування проти авіакомпанії Ryanair через її рішення брати плату з пасажирів за можливість узяти ручну поклажу на борт літака», - говориться в повідомленні.

В антимонопольному управлінні вважають, що ручна поклажа є «важливим елементом транспорту» і має бути включена в ціну квитка.

З листопада пасажири ще зможуть брати на борт літака невелику особисту сумку, якщо вона поміщається під сидінням попереду. Проте їм доведеться платити 9 євро, щоб узяти на борт сумку вагою 10 кг.

Читайте також: Пілоти Ryanair оголосили страйк у п’яти країнах Європи

В Італії вважають, що нова політика авіакомпанії може стати недобросовісною комерційною практикою.

Нагадаємо, наприкінці серпня Ryanair оголосила про введення значних обмежень на безкоштовне провезення ручної поклажі на своїх рейсах з 1 листопада 2018 року. У компанії підкреслили, що нова політика відносно правил провезення багажу спрямована на поліпшення пунктуальності і зменшення затримок під час посадки в літак, а не на отримання додаткового доходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-