Трамп пояснив військову присутність США в Європі: Росія поважає силу

Трамп пояснив військову присутність США в Європі: Росія поважає силу

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп називає поведінку Росії в Східній Європі "агресивною" та погоджується, що Москва у своїй політиці поважає силу у відповідь, яку представляють у Європі, в тому числі, Сполучені Штати.

Про це він заявив у вівторок під час прес-конференції за результатами зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, Росія поводиться агресивно. Вони поважать силу, вони поважають міць більше ніж хто-небудь, і ми володіємо найбільш потужною силою у світі, особливо зараз", - зауважив Трамп у відповідь на запитання, чи розділяє він занепокоєння Польщі щодо агресії РФ у Східній Європі.

Читайте також: Дуда закликав Трампа збільшити військовий контингент США в Польщі

При цьому, нинішній глава Білого дому підкреслив, що зараз Сполучені Штати володіють "найкращими у світі" літаками і ракетами.

"Ми, м'яко кажучи, покращили наші збройні сили", - зазначив він. У цьому зв'язку він згадав про значне підвищення оборонного бюджету США впродовж останніх двох років.

Трамп назвав США "найкращою військовою силою" у світі.

"І Росія поважає це", - повторив Трамп.

Читайте також: Facebook навчить політиків захищати дані перед виборами у конгрес США

Президент США також підкреслив, що розділяє занепокоєння президента Польщі відносно необхідності посилити оборонний потенціал для зміцнення безпеки в регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-