Facebook навчить політиків захищати дані перед виборами у конгрес США

Facebook навчить політиків захищати дані перед виборами у конгрес США

Укрінформ
Компанія Facebook планує розширити засоби захисту облікових записів політиків та людей, що працюють з ними у штабах, для захисту від хакерських атак на передодні виборів у конгрес США в листопаді.

Про це повідомляє Bloomberg.

"Коли ми виявлятимемо порушення, ми надаватимемо відповідну інформацію правоохоронним органам та іншим компаніям, щоб максимально ефективно захищати дані", - написав у своєму блозі голова комітету кібербезпеки компанії Натаніл Глейчер.

Як зазначається, компанія надасть можливість загальнонаціональним та регіональним (від штатів) кандидатам, офіційним представникам політичних партій, членам штабів звертатися за додатковим захистом їх облікових записів та сторінок в соціальній мережі. Facebook також навчатиме політиків використовувати наявні інструменти захисту, такі як двоступенева авторизація, що вимагає від користувачів використовувати телефон для отримання коду підтвердження та входу в обліковий запис.

Читайте також: Трамп поставив під сумнів законність "російського розслідування"

Раніше засновник і керівник Facebook Марк Цукерберг заявив, що соцмережа більш підготовлена до спроб стороннього втручання у вибори, ніж під час президентських перегонів 2016 року.

Як відомо, у США в листопаді відбудуться проміжні вибори в конгрес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-