У Солсбері почали дезінфікувати будинок Скрипалів

У Солсбері почали дезінфікувати будинок Скрипалів

Укрінформ
У будинку в британському місті Солсбері, де були отруєні екс-офіцер ГРУ Сергій Скрипаль та його донька Юлія, розпочався процес із дезінфекції.

Про це повідомляє The Guardian.

"У будинку в Солсбері, де була здійснена атака нервово-паралічною речовиною на колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку Юлію, розпочався ретельний процес дезінфекції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє британська газета, у процесі, який може тривати кілька днів, тижнів, або може навіть затягнутися на кілька місяців, будуть задіяні військові та цивільні спеціалісти.

Сусідам будинку була надана можливість залишити місце на час дезінфекції, проте вони вирішили залишитися вдома.

Зазначається, що весь процес із очищення від "Новічка" контролюється Міністерством навколишнього середовища, продовольства і сільського господарства  Великої Британії разом із місцевою владою.

Читайте також: Daily Mail оприлюднило відео з підозрюваними в отруєнні Скрипалів

Як повідомлялося, 5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на життя Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері. За словами прем'єр-міністра Терези Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - офіцери ГРУ. Прем'єр-міністр закликала країни-союзниці Великої Британії активізувати спільні зусилля, щоби протистояти російській розвідці.

Фото: Matt Cardy/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-