Daily Mail оприлюднило відео з підозрюваними в отруєнні Скрипалів

Daily Mail оприлюднило відео з підозрюваними в отруєнні Скрипалів

Укрінформ
Британське видання Daily Mail опубліковало кадри, на яких зафіксовані офіцери ГРУ Олександр Петров і Руслан Боширов, яких підозрюють у замаху на екс-агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.

Відео оприлюднено на сайті Daily Mail.

"Одягнених у зимовий одяг Олександра Петрова та Руслана Боширова помітили, коли вони проходили повз магазин колекційних речей та рідкісних марок Dauwalders, коли їхня увага була звернута на його вітрину", - йдеться у повідомленні.

Як видно з відеозапису, зробленого камерою спостереження всередині магазину, чоловіки невимушено йдуть вулицею у Солсбері. Петров - у чорній вовняній шапці та з рюкзаком, Боширов одягнений у темну куртку, на голові бейсболка. Обидва йдуть у бік вокзалу, очевидно, вже після нанесення речовини "Новічок" на елементи дверей будинку Скрипалів.

Читайте також: Кремль схвалив отруєння Скрипалів — спільна заява п’ятьох країн

Потім підозрювані ненадовго зупинилися біля вітрини магазину, ймовірно забувши про свою місію, та почали з цікавістю розглядати виставлену продукцію магазину. Після цього офіцери ГРУ спробували зайти в приміщення, однак двері були зачинені, і росіяни продовжили шлях до залізничного вокзалу Солсбері.

За словами власника магазину, він був зачинений, оскільки це була неділя - вихідний день.

Dauwalders of Salisbury - це сімейний бізнес, який займається продажем рідкісних марок та інших колекційних товарів роздрібним та оптовим клієнтам.

Як повідомлялося, 5 вересня прокуратура Великої Британії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на життя Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері. За словами Мей, британська розвідка з'ясувала, що підозрювані - офіцери ГРУ. Прем'єр-міністр закликала країни-союзниці Великої Британії активізувати спільні зусилля, щоби протистояти російській розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-