Суд у Франції вирішив не закривати «представництво ДНР» - Шамшур

Суд у Франції вирішив не закривати «представництво ДНР» - Шамшур

Укрінформ
Україна сподівається, що французька прокуратура оскаржить рішення суду міста Екс-ан-Прованс, який відмовив у скасуванні державної реєстрації та закритті так званого репрезентативного центру «ДНР».

Про це Укрінформу повідомили в посольстві України у Франції.

«Глибоко розчарований рішенням суду щодо т.зв. репрезентативного центру «ДНР» у Франції. Розраховуємо на його оскарження прокуратурою: діяльності «представництва» терористичної «ДНР» у Франції нарешті має бути покладено край», - написав у Twitter посол Олег Шамшур.

У коментарі Укрінформу він наголосив: «Наведена судом аргументація, щонайменше, викликає подив, зокрема відмова визнати факт спроби узурпації цією так званою асоціацією функцій диппредставництва. Ми будемо робити все можливе, щоб діяльності «представництва» терористів «ДНР» у Франції нарешті було покладено край».

Читайте також: На Банковій прокоментували спробу РФ зірвати “нормандський формат”

Щодо прийнятого рішення прокурор має намір подавати апеляцію до суду вищої інстанції міста Екс-ан-Прованс.

Як повідомлялося, у Марселі колишній регіональний радник, президент національного центру приватних підприємців департаменту Буш-дю-Рон Юбер Файяр заснував асоціацію, що позиціонує себе як «представництво ДНР».

Міністерство закордонних справ Франції заявило, що не визнає подібне «представництво», та передало матеріали щодо ситуації до прокуратури задля подальшого реагування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-