Манафорт божиться, що не хотів обдурювати податківців

Манафорт божиться, що не хотів обдурювати податківців

Укрінформ
Колишній керівник президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт не мав наміру уводити в оману американську владу стосовного своїх доходів.

Про це під час судових слухань у США заявив його адвокат, пише АР.

“Адвокат Пола Манафорта стверджує, що колишній глава президентської кампанії Трампа ніколи не мав наміру обманювати податкові органи США щодо своїх доходів або закордонних банківських рахунків”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Манафорт заробив в Україні $60 млн – розслідування Мюллера

АР додає, що у своєму вступному слові прокурор Томас Зенле зазначив, що у питанні ведення звітності стосовно зароблених в Україні мільйонів Манафорт довіряв іншим, зокрема своєму партнеру Ріку Гейтсу, який не виправдав ставлення.

Як відомо, у вівторок у США почався суд над політтехнологом екс-президента України Віктора Януковича та екс-керівником передвиборної кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом. Його, зокрема, обвинувачують у відмиванні грошей, отриманих від колишньої української влади.

Читайте також: Мюллер оголосив, хто свідчитиме у справі Манафорта в суді

Засідання триває у федеральному окружному суді Александрії в штаті Вірджинія. Очікується, що перший етап слухання триватиме три тижні. У вересні під час слухань у іншій справі Манафорт постане перед окружним судом округу Колумбія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-