Мюллер оголосив, хто свідчитиме у справі Манафорта в суді

Мюллер оголосив, хто свідчитиме у справі Манафорта в суді

Укрінформ
Спецпрокурор Роберт Мюллер, який очолює "російське" розслідування ФБР, оголосив список свідків по справі Пола Манафорта – екс-радника прокремлівського президента Януковича, а також голови президентської кампанії Дональда Трампа.

Про це повідомило в п'ятницю американське інформагентство Reuters.

"Спеціальний прокурор США Роберт Мюллер у п'ятницю представив список 35 потенційних свідків на судовому засіданні по справі колишнього глави кампанії президента Дональда Трампа Пола Манафорта, що має розпочатися наступного тижня у Вірджинії", - зауважує видання.

Читайте також: Суд у справі Манафорта перенесли

Список включає, в тому числі, банкірів та бухгалтерів, які можуть свідчити у справі щодо банківського й податкового шахрайства. Крім того, у цьому переліку значиться багаторічний бізнес-партнер Манафорта Річард Гейтс, який був обвинувачений у жовтні, визнав себе винним та погодився співпрацювати зі слідством Мюллера.

У списку також фігурує ім'я Тада Девіна, який працював консультантом в Україні та згодом був головним стратегом кандидата в президенти від демократів Берні Сандерса.

Читайте також: Адвокат розповів про умови утримання Манафорта у в'язниці

Як повідомляв Укрінформ, Пол Манафорт заперечив свою вину по 18-ти епізодам банкрутства та податкового шахрайства, а також неподання звітів про закордонні банківські рахунки. Звинувачення охоплюють, головним чином, п'ятимісячний термін, коли Манафорт працював у президентській кампанії Дональда Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-