Суд у справі Манафорта перенесли

Суд у справі Манафорта перенесли

Укрінформ
Суд над колишнім керівником виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта відклали на тиждень.

Про це повідомляє Голос Америки.

Суд повинен був розпочатися 25 липня у федеральному суді в місті Александрія, штат Вірджинія. Суддя переніс засідання на 31 липня, хоча адвокати Манафорта просили дати їм кілька місяців аби переглянути тисячі сторінок його фінансових транзакцій, сказано у повідомленні.

Проти нього висунуто звинувачення у банківських та податкових махінаціях з метою приховати мільйони доларів отриманих від уряду екс-президента України Віктора Януковича, зазначає видання.

Читайте також: Суд США надав імунітет п'яти свідкам по справі Манафорта

Як повідомлялося, Федеральний суд США прийняв рішення захистити імунітетом від судового переслідування п'ятьох свідків, які мають надавати свідчення по справі Пола Манафорта.

Команда юристів колишнього помічника Трампа просила перенести на кілька місяців судовий розгляд по справі їхнього підзахисного. Адвокати Манафорта аргументують це тим, що офіс спецпрокурора Мюллера недавно вніс у справу кілька десятків тисяч нових документів і просять суд продовжити час для ознайомлення.

69 річний Манафорт перебуває під вартою, після того як прокурорам вдалося довести, що він намагався вплинути на свідків у його справі. Окрім Вірджинії, на нього також чекає суд у Вашингтоні. Там його звинувачують в тому, що він не зареєструвався, як іноземний агент працюючи на закордонний уряд. Пол Манафорт заперечує усі звинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-