Суд США надав імунітет п'яти свідкам по справі Манафорта

Суд США надав імунітет п'яти свідкам по справі Манафорта

Укрінформ
Федеральний суд США прийняв рішення захистити імунітетом від судового переслідування п'ятьох свідків, які мають надавати свідчення по справі Пола Манафорта.

Крім того, суд розгляне прохання захисту перенести засідання, заплановане на цей тиждень, повідомило в понеділок інформагентство Reuters.

"Федеральний суддя заявив, що впродовж понеділка прийме рішення, чи відкладатиметься судовий розгляд по справ екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта, а також, що він планує оприлюднити імена п'яти свідків, яким був наданий імунітет (від кримінального переслідування – ред.) через їхні свідчення", - зазначається в повідомленні.

Загалом же, в окружному суді США штату Вірджинія передбачається заслухати близько 30 свідків на вимогу сторони обвинувачення. У цьому зв'язку суддя також розпорядився ознайомити зі сприском цих свідків адвокатів Манафорта.

Читайте також: Мюллер представив півтисячі речових доказів проти Манафорта

Зі свого боку, команда юристів колишнього помічника Трампа просить перенести на кілька місяців судовий розгляд по справі їхнього підзахисного, який має відбутися цього тижня в Александрії. Адвокати Манафорта аргументують це тим, що офіс спецпрокурора Мюллера недавно вніс у справу кілька десятків тисяч нових документів і просять суд продовжити час для ознайомлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-