Мюллер представив півтисячі речових доказів проти Манафорта

Мюллер представив півтисячі речових доказів проти Манафорта

Укрінформ
Понад 500 доказів, у тому числі документів, фотографій, електронних листів, які доводять кримінальний характер діяльності Пола Манафорта, оприлюднив спеціальний прокурор США Роберт Мюллер.

Про це йдеться в публікації центрального американського видання Politico.

"Спецпрокурор США Роберт Мюллер у середу ввечері оприлюднив детальний список понад 500 речових доказів, які сторона обвинувачення збирається представити під час майбутнього слухання по кримінальній справі проти екс-голови кампанії Дональда Трампа, Пола Манафорта", - зазначає видання.

Читайте також: Путін знову заявив, що РФ "не втручалася в американські вибори і не буде"

У переліку представлені дані й зображення нерухомості Пола Манафорта, пов'язаної з висунутими звинуваченнями, а також фото й документальні докази, які доводять купівлю ним дорогих речей, у тому числі автомобілів. У списку також фігурують записи та електронні листи Манафорта під час його роботи на "проросійське керівництво в Україні" за часів президентства Януковича.

Читайте також: Трамп про втручання у вибори: Маю слово Путіна, що це не Росія

Мюллер також планує представити під час судового розгляду більше десятка документів, пов'язаних з Ріком Гейтсом, колишнім помічником кампанії Трампа, який працював разом з Манафортом, пише видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-