До мінекономіки Молдови прийшли з обшуками і затримали сімох осіб

До мінекономіки Молдови прийшли з обшуками і затримали сімох осіб

Укрінформ
Співробітники молдавського Національного центру по боротьбі з корупцією проводять обшуки у мінекономіки та у Національному агентстві транспортних перевезень.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Як поінформували у прес-службі антикорупційного центру, обшуки проводяться у рамках кількох кримінальних справ, пов'язаних з корупцією на пасажирському транспорті.

Наразі затримали 7 осіб, серед яких п'ять співробітників агентства транспортних перевезень, один чиновник міністерства і адміністратор однієї з транспортних компаній.

Обшуки проводяться також у будинках затриманих і в робочих кабінетах.

Читайте також: Молдова спростовує переїзд свого посольства до Єрусалима

Після затримань міністр економіки і інфраструктури Молдови Кирило Габурич закликав керівництво Агентства транспортних перевезень забезпечити нормальне функціонування відомства. Раніше він зобов'язав усіх співробітників Агентства пересісти на громадський транспорт, щоб «відчути, з якими труднощами стикаються громадяни на пасажирському транспорті».

Кількома днями раніше аналогічні обшуки проводилися на більшості автовокзалів республіки. За попередніми даними, суми хабарів щомісяця, які водії автотранспортних засобів платили керівництву автовокзалів, досягали 100 тисяч євро. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-