Помпео розповів, якою бачить місію США у відносинах з Росією

Помпео розповів, якою бачить місію США у відносинах з Росією

Укрінформ
Державний секретар США Майк Помпео вважає, що місія адміністрації Дональда Трампа по відношенню до РФ полягає в тому, щоб "підняти ціну" за дії Росії й примусити її зупинити підрив західної демократії.

Про це він розповів у інтерв'ю CBN, текст якого Державний департамент США оприлюднив у понеділок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Існує довга історія, десятиріччя зусиль з боку Росії, спрямованих на підрив західної демократії", - зауважив глава Держдепу.

Він також нагадав, що тривалий час це робив Радянський Союз.

Читайте також: Помпео: Трамп налагодив діалог з Путіним

"Я не очікую, що це зупиниться. Місія нинішньої адміністрації полягає в підвищенні ціни за дії Росії таким чином, щоб спробувати стримати їх (росіян – ред.). Ми дивимось з відкритими очима на зусилля РФ підірвати західну демократію. Ми будемо робити все, що від нас залежить, щоб зупинити їх", - наголосив Помпео.

У цьому зв'язку державний секретар США підкреслив, що діюча адміністрація США є "надзвичайно жорсткою" по відношенню до РФ. "Ми пишаємося цим, і я впевнений, що ми продовжимо робити це, оскільки російська поведінка все ще залишається такою, що не відповідає хорошим відносинам між нашими країнами", - підсумував державний секретар США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-