Трамп пояснив, що обмовився на прес-конференції з Путіним

Трамп пояснив, що обмовився на прес-конференції з Путіним

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп пояснив свої слова про довіру президенту Росії Володимиру Путіну, які викликали серйозний резонанс у Сполучених Штатах, тим, що він обмовився, й насправді цілком довіряє висновкам американської розвідки.

З такою заявою він виступив у вівторок у Білому домі перед зустріччю із членами Конгресу від Республіканської партії, передає кореспондент Укрінформу.

«Я приймаю висновки нашої розвідки про те, що втручання Росії у вибори 2016 року мало місце», - заявив Трамп.

Він підкреслив при цьому, що ніде у попередніх висновках не йшлося про змову з росіянами. "Там взагалі не було змови", - зауважив президент.

Глава Білого дому також заявив, що обмовився під час прес-конференції в Гельсінкі, коли висловлював своє ставлення до втручання Росії у президентські вибори в США.

«Речення мало бути таким: Я не бачу жодних причин, чому б це не могла бути Росія». Щось на кшталт подвійного заперечення», - пояснив Трамп. 

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, під час підсумкової прес-конференції після зустрічі в Гельсінкі з Володимиром Путіним, президенту Трампу поставили пряме запитання, кому він вірить щодо втручання у вибори – розвідці США чи Росії?

Читайте також: Трамп на саміті з Путіним проігнорував підготовлені жорсткі заяви - WP

"Я маю (слово – ред.) президента Путіна, він щойно сказав, що це не Росія. Я скажу так: я не бачу причин, чому б це могла бути вона (Росія – ред.)", - зазначив президент США. Він підкреслив, що Путін був "надзвичайно твердим" і переконливим у запереченні причетності РФ.

Дана заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед його однопартійців - республіканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-