Мей каже, що угоди про Brexit може й не бути

Мей каже, що угоди про Brexit може й не бути

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей закликає громадян бути готовими до виходу країни з Європейського Союзу без угоди.

Про це йдеться в її зверненні у Facebook.

"Я про це казала вже багато разів, що ми можемо отримати гарну угоду (щодо Brexit - ред.), і це буде найкраще для Британії. Однак, ми також повинні бути готовими до ситуації без угоди. Якщо ми не підготуємося, то це буде безвідповідально. Тому я закликаю парламентаріїв з усіх сторін думати про це, коли вони будуть голосувати наступного тижня", - наголосила Мей.

Британська прем'єр написала публічне звернення у зв'язку з тим, що наступного тижня в британському парламенті деякі депутати планують голосувати за поправки, які прив'яжуть Велику Британію до митного союзу з Європейським Союзом.

Читайте також: План Мей щодо Brexit може вбити торговельну угоду зі США - Трамп

За її словами це буде зрадою референдуму про вихід країни з ЄС, і це не дозволить Британії вести незалежну торговельну політику, що, в свою чергу, загрожуватиме втратою роботи для громадян.

Мей також додала, що після досягнення угоди країна матиме нову зону вільної торгівлі з Європейським Союзом із загальним правилом для промислових товарів та сільськогосподарської продукції.

Як повідомлялося, у п'ятницю прем'єр-міністр Британії Тереза Мей оприлюднила свої пропозиції щодо майбутніх відносин з Євросоюзом після виходу з блоку (Brexit). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-