США внесли іранську турфірму в список санкцій, пов'язаних з тероризмом

США внесли іранську турфірму в список санкцій, пов'язаних з тероризмом

Укрінформ
Міністерство фінансів США запровадило санкції проти іранської туристичної компанії Mahan Travel and Tourism Sdn Bhd, зареєстрованої в Малайзії, через фінансові операції, пов'язані з доставкою зброї та бойовиків у Сирію.

Про це йдеться в офіційному повідомленні відомства, оприлюдненому в понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Офіс контролю за зовнішніми активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадив санкції проти компанії Mahan Travel and Tourism Sdn Bhd, зареєстрованої в Малайзії як агентство з продажу, через активність, яка здійснювалась від імені іранської авіакомпанії Mahan Air", - зазначається в документі.

При цьому уточнюється, що авіакомпанія Mahan Air ще раніше була включена до списку санкцій США, пов'язаних з терористичною діяльністю.

Читайте також: Рада Європи затвердила нову стратегію боротьби з тероризмом

"Mahan Air здійснює регулярні рейси до Сирії для підтримки режиму Асада, а також доставки зброї, іноземних найманців та іранських бойовиків, які сіють насильство та безлад у всьому регіоні", - заявив з цього приводу міністр фінансів США Стівен Мнучин.

У цьому зв'язку глава мінфіну попередив інші компанії і країни щодо необхідності утриматися від співпраці з Mahan Air та розірвати всі існуючі контракти.

Фото: Aviation Iran

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-