Пікет посольства РФ: у Ризі українським політв'язням написали листи

Пікет посольства РФ: у Ризі українським політв'язням написали листи

Фото, відео
Укрінформ
Латвійські активісти, в тому числі представники української діаспори, в четвер пікетували Посольство Росії з вимогою звільння українських політв’язнів. Після чого учасники акції підписали велику кількість листівок до ув’язнених українців.

Про це розповіла кореспонденту Укрінформу активістка латвійського Товариства підтримки України Тетяна Лазда.

"Ми розуміємо наскільки важливо українцям, заручникам Кремля, відчувати нашу підтримку із зовнішнього світу. Тому регулярно пишемо листи до них. Цього разу це були листівки з видами Риги, Латвії. Люди, наприклад, писали: "Любимо! Віримо! Чекаємо!", "Латвія з вами!", "Олег, живи!". Ми їх підписували до та після нашого щотижневого пікетування Російського посольства в Ризі", - сказала Лазда.

У Ризі українським політв'язням написали листи / Фото: Кудрін Олег, Укрінформ

На флешмоб-пікетуванні російського посольства в Ризі були плакати із зображенням українських політв’язнів в Росії, а також карикатури з циклу «Ні Футболу-на-крові» Андрія Єрмоленка проти ЧС-2018. Також були текстові гасла: «Свободу політичним в’язням», «Свободу кримським мусульманам», «Свободу Сенцову», «Латвія та Україна разом». 
Читайте також: Сестра Сенцова: Олег дуже постарів і схуд

В акції взяли участь близько 15 чоловік, люди різних національностей (українці, латиші, росіяни) та стійких демократичних переконань. Організатор акції - латвійське Товариство підтримки України (Ukrainas Patriotu Kustiba).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-