Делегація конгресу США хоче говорити з Держдумою без преси

Делегація конгресу США хоче говорити з Держдумою без преси

Укрінформ
Делегація конгресу США, що прибула з візитом в РФ, запропонувала провести зустріч зі спікером Державної думи В'ячеславом Володіним і депутатами Держдуми в закритому для ЗМІ режимі.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на працівника апарату Держдуми.

"З американської сторони прозвучало прохання обмежитися протокольною зйомкою і провести зустріч в закритому для ЗМІ режимі", - сказав чиновник ДД.

Зустріч призначена на 13:00 за московським часом 3 липня.

Зазвичай міжпарламентські зустрічі проходять у Держдумі у відкритому для ЗМІ форматі. Напередодні цієї зустрічі спікер Держдуми В'ячеслав Володін повідомляв про плани поспілкуватися з членами делегації конгресменів зі США також у відкритому для преси режимі.

Проте пізніше Володін підтвердив, що Держдума піде назустріч проханню парламентської делегації США провести бесіду з депутатами в закритому для ЗМІ режимі. При цьому він пообіцяв, що після зустрічі журналістам буде надана інформація про зміст розмови.

Читайте також: Зеркаль сказала, чого Київ чекає від зустрічі Трампа з Путіним

Делегацію конгресменів зі США, що прибула в РФ, очолює голова комітету Конгресу США з асигнувань Річард Шелбі. До неї також увійшли сенатор від штату Південна Дакота, голова комітету з торгівлі, науки і транспорту Джон Тьюн, сенатор від Канзасу Джеррі Моран, сенатор від Північної Дакоти Джон Хойвен, сенатор від Монтани Стівен Дейнз, сенатор від Луїзіани Джон Кеннеді, член Палати представників від Техасу Кей Гренджер, а також інші представники США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-