У Оттаві з'явилися плакати проти ЧС з футболу у Росії

У Оттаві з'явилися плакати проти ЧС з футболу у Росії

Фото
Укрінформ
Численні плакати, які викривають кривавий російський режим, з'явилися сьогодні у середмісті Оттави.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, плакати розміщені на центральних пішохідних вулицях столиці Канади.

Зображення, автором яких є український дизайнер Андрій Ярмоленко, у графічній формі нагадують про злочини Росії у Сирії та інших країнах, а також закликають до бойкоту Чемпіонату світу з футболу, що проходить у РФ.

Нагадаємо: цього тижня в Києві було оголошено про запуск глобальної акції “Червона картка для Путіна”, яку започаткувала коаліція українських організацій, серед яких: Світовий конгрес українців, Конгрес українців Канади, Український конгресовий комітет Америки, Союз українців в Австралії, Союз українців у Великій Британії, Центрально-східна Європейська Рада.

Впродовж місяця кампанії "RedCard4Putin" будуть видані “червоні картки” для путінського режиму, також будуть опубліковані аналітичні матеріали про злочини Кремля в Україні та розвинутих країнах Заходу. 

За даними МЗС України, щонайменше 24 українці є політичними в'язнями у РФ, понад 40 - в окупованому Криму. У цьому переліку також журналіст Укрінформу Роман Сущенко, якого в Росії засудили до 12 років колонії суворого режиму за сфабрикованими звинуваченнями у "шпигунстві".

Автор фото - Сергій Щелкунов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-