Глобальну акцію “Червона картка для Путіна” почали з Києва

Глобальну акцію “Червона картка для Путіна” почали з Києва

Укрінформ
Міжнародна коаліція з прав людини оголосила початок глобальної медіа-кампанії RedCard4Putin, спрямованої на звільнення політичних в'язнів у Росії.

Старт кампанії дали у середу під час прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні міжнародна коаліція з прав людини розпочинає кампанію RedCard4Putin. Ми робимо це в Києві, оскільки Україна найбільше постраждала від режиму Путіна. Кампанія RedCard4Putin - це міжнародна кампанія для тиску на Росію-господарку чемпіонату світу з футболу-2018 з вимогою звільнити політичних в’язнів, серед яких 70 українців, зупинити військову агресію, жахливі порушення прав людини та постійні спроби підірвати міжнародний правопорядок”, - заявив голова Міжнародної коаліції з прав людини та віце-президент Світового конгресу українців Павло Грод.

Читайте також: Путін на танку: Charlie Hebdo “відкриє” ЧС-2018 “кривавою” обкладинкою

Впродовж місяця кампанії "RedCard4Putin" будуть видані “червоні картки” для путінського режиму, також будуть опубліковані аналітичні матеріали про злочини Кремля в Україні та розвинутих країнах Заходу. На підтримку звільнення політв’язнів Москви по всьому світі буде організовано серію флеш-мобів та глобальну медіа-кампанію, додав Род.

“Окупація Криму, війна на сході України, хімічна атака у Великій Британії, збиття MH17 - це лише частина відомих злочинів путінського режиму проти людства, свідками яких стала міжнародна спільнота. Тому було створено Міжнародну коаліцію з прав людини, до якої входять громадські організації та окремі особистості з усього світу. Мета діяльності коаліції полягає у звільненні політичних в’язнів в Росії. Кампанія RedCard4Putin покликана донести те, що агресор не може залишатися безкарним, - зазначив голова Міжнародної коаліції з прав людини.

До складу коаліції, зокрема, увійшли Світовий конгрес українців, Конгрес українців Канади, Український конгресовий комітет Америки, Союз українців в Австралії, Союз українців у Великій Британії, Центрально-східна Європейська Рада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-