Британські заморські території не хочуть розкривати імена власників фірм-офшорів

Британські заморські території не хочуть розкривати імена власників фірм-офшорів

Укрінформ
Лідери британських заморських територій проведуть дводенні перемовини з британськими міністрами, аби спробувати скасувати рішення уряду Великої Британії, яке змусило їх розкрити імена власників фірм-офшорів.

Про це повідомляє The Guardian.

"Лідери британських заморських територій проведуть дводенні перемовини з міністрами, аби спробувати скасувати рішення уряду Великої Британії, яке змусило розкрити імена власників (фірм-офшорів - ред.) на їхніх територіях", - йдеться у повідомленні.

За інформацією газети, рішення уряду Великої Британії призвело до вуличних протестів, бойкоту святкування дня народження королеви Єлизавети ІІ й закликів до конституційних змін.

Як повідомляє The Guardian, навіть 35-хвилинна телефонна розмова з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей й кілька візитів до регіону її спецпредставника не допомогли вирішити це питання.

Читайте також: Українське Дунайське пароплавство виводить "дочок" із офшорів

Зазначається, що території, до яких, зокрема, входять Британські Віргінські Острови, Бермудські та Кайманові острови, побоюються, що рішення британського уряду може зашкодити місцевій економіці, яка сильно залежить від приватних інвесторів.

Як повідомлялося, на початку травня Палата громад парламенту Британії ухвалила закон про санкції, включивши в нього свій варіант "акту Магнітського" і статтю про розкриття імен власників фірм в офшорах на британських заморських територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-