Спонсор Brexit визнав, що передав телефон команди Трампа послу РФ

Спонсор Brexit визнав, що передав телефон команди Трампа послу РФ

Укрінформ
Британський мільйонер Аарон Банкс, який фінансував Brexit таки визнав, що передав номер телефону команди президента США Дональда Трампа російському послу у Лондоні Олександру Яковенко.

Про це Банкс сказав у вівторок під час засідання Комітету британського парламенту з питань культури, ЗМІ, спорту та цифрових технологій, повідомляє Independent.

"Спонсор кампанії за Brexit Аарон Банкс повідомив парламентаріям, що передав російському послу номер телефона команди Дональда Трампа після його перемоги на (президентських - ред.) виборах", - йдеться у повідомленні.

За словами Банкса, під час зустрічі з російським послом у Лондоні Олексанром Яковенком, питання щодо номера телефона команди Трампа було єдиним яке мало "значимість", тому що росіяни хотіли знайти контакт з його перехідною командою.

Читайте також: Трамп заявляє, що слова Трюдо коштуватимуть Канаді "купу грошей"

Як повідомлялося, британська газета The Guardian отримала документи, які свідчать про неодноразові зустрічі британського мільйонера й спонсора кампанії за вихід Великої Британії з Європейського Союзу Аарона Банкса з російськими дипломатами в посольстві РФ у Лондоні.

Банкс, витративши 12 мільйонів фунтів стерлінгів на кампанію за Brexit, став найбільшим донором в історії Великої Британії. 

Фото: openDemocracy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-