У Трампа назвали тиск на РФ одним із головних досягнень його президентства

У Трампа назвали тиск на РФ одним із головних досягнень його президентства

Укрінформ
Прояв жорсткої позиції по відношенню до Росії є одним із головних зовнішньополітичних досягнень Дональда Трампа за період з початку його президентства.

Про це заявила в понеділок під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Існує цілий ряд важливих зовнішньополітичних досягнень", - зауважила офіційний представник Білого дому у відповідь на прохання журналістів перелічити основні звершення президента Трампа за перші 500 днів перебування його при владі.

Читайте також: Трамп назвав призначення спецпрокурора Мюллера неконституційним

"Звичайно, на мою думку, це зміцнення відносин з багатьма іноземними лідерами. Думаю, що розмова (з Кім Чен Ином – ред.), яку ми з нетерпінням чекаємо протягом ближчих тижнів, безумовно, є кроком у правильному напрямку. Перенесення посольства в Ізраїлі, звісно також у цьому переліку. Прояв жорсткої позиції щодо Росії", - наголосила Сандерс.

Читайте також: Білий дім готує саміт Трампа й Путіна – WSJ

Крім того, до списку досягнень нинішнього президента США вона додала жорстку позицію в питаннях зовнішньої торгівлі відносно країн, які займаються "несправедливою" торговою практикою.

"Це лише кілька аспектів. Але, звичайно, я думаю, що цей список можна продовжувати", - зауважила речниця Білого дому.

Читайте також: Штати готують санкції проти європейських компаній-учасниць Nord Stream 2 - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп неодноразово продовжував та запроваджував нові санкції проти Російської Федерації. Остання хвиля широких обмежень була введена 6 квітня цього року на виконання вимог закону CAATSA (Акту протидії противникам Америки через санкції).

Дональд Трамп офіційно набув повноважень президента США в день інавгурації, 20 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-