Трамп припускає, що зустрічей з Кім Чен Ином може бути кілька

Трамп припускає, що зустрічей з Кім Чен Ином може бути кілька

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп припускає, що процес переговорів з Північною Кореєю затягнеться й потребуватиме ще не однієї зустрічі з Кім Чен Ином, але висловлює впевненість про остаточне досягнення мирної угоди з КНДР.

Про це він заявив у інтерв'ю американському інформагентству Reuters під час перельоту на "борту номер один".

"Я хотів би бачити, щоб це було зроблено (досягнуто остаточної домовленості з КНДР – ред.) впродовж однієї зустрічі. Але часто так це не спрацьовує", - сказав глава Білого дому.

Водночас він висловив оптимістичне сподівання щодо кінцевого результату.

"Є дуже високі шанси, що цього не буде досягнуто після однієї зустрічі або двох чи трьох зустрічей. Але це станеться в певний момент", - зауважив президент США.

Він підкреслив, що питання може бути вирішено або "дуже гарно й дуже розумно", або ж в інший спосіб. "Це може стати важким шляхом", - зазначив він.

Читайте також: Трамп заперечив, що звільнення Комі було пов'язане з "російським розслідуванням"

При цьому, Трамп висловив упевненість, що Кім Чен Ин також зацікавлений в мирній угоді. "Я думаю, що і Кім Чен Ин хоче, щоб це сталося. І я буду дуже щасливий, коли настане момент, і ми зможемо скасувати санкції й мати дуже гарні відносини з усім Корейським півостровом", - підсумував президент США.

Як повідомляв Укрінформ, США і Північна Корея проводять підготовчі заходи до проведення саміту за участю глав двох держав, який призначено на 12 червня в Сінгапурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-