Їжа за секс: у ЗМІ потрапила доповідь ООН про роботу гуманітарних місій в Африці

Їжа за секс: у ЗМІ потрапила доповідь ООН про роботу гуманітарних місій в Африці

Укрінформ
Співробітників багатьох гуманітарних організацій викрили в домаганнях до біженців в Західній Африці за принципом «допомога за секс-послуги» - в ООН дізналися про це ще у 2002 році, але промовчали.

Про це повідомляє Daliy Mail з посиланням на отриману виданням The Times доповідь ООН.

«У 2002 році було складено і передано ООН 84-сторінкову доповідь про методи «харчування за секс» в таборах біженців в Західній Африці, але вона ніколи не публікувалася», - йдеться в повідомленні.

У доповіді стверджується, що працівники більш як 40 організацій допомоги, з яких 15 є великими міжнародними благодійними організаціями, сексуально експлуатували молодих біженців.

Під підозрою опинилися 67 співробітників десятків гуманітарних організацій, серед яких Агентство ООН у справах біженців, Всесвітня продовольча програма, «Врятуйте дітей», «Лікарі без кордонів», Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та інші.

За підсумками доповіді були звільнені всього 10 осіб, але інформація ця залишилася конфіденційною і жодного з них не притягли до відповідальності.

Читайте також: Канада виділить на допомогу рохінджа $300 млн

Лише у  2011 році в пресу просочилися повідомлення про те, що «невелика кількість» співробітників благодійних організацій перебувають під слідством за обвинуваченнями в грубому поводженні, однак ніде не згадувалося про потенційні сексуальні злочини, пов'язані з неповнолітніми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-