Авіаносець

Авіаносець "Рональд Рейган" вийшов з бази в Японії на патрулювання Тихого океану

Укрінформ
Американський атомний авіаносець класу Nimitz "Рональд Рейган" (USS Ronald Reagan, CVN-76) у вівторок вийшов з бази в Японії для довготривалого патрулювання в Тихому океані.

Про це повідомило японське інформагентство Kyodo News із посиланням на ВМС США.

"Американський атомний авіаносець "Рональд Рейган" у вівторок вийшов зі своєї приписної бази Йокосука, поблизу Токіо для довготривалого патрулювання в океані",- зазначається в повідомленні.

Читайте також: США підготували пакет санкцій проти КНДР, Китаю і Росії - ЗМІ

Вихід авіаносця, який представляє військову міць Сполучених Штатів на морі в районі Корейського півострова, відбувається в період, коли США й Північна Корея ведуть переговори щодо проведення саміту в Сінгапурі наступного місяця, підкреслює інформагентство.

Авіаносець "Рональд Рейган" в листопаді минулого року брав участь у навчаннях разом з двома атомними кораблями в Японському морі в якості реагування на зростаючу ядерну загрозу з боку Пхеньяна. Цього разу на ньому відпрацьовуватимуться зльоти та посадка літаків.

Читайте також: Адміністрація Трампа провела зустріч з владою КНДР для організації саміту

У травні авіаносець провів пробний вихід у відкритий океан після перевірок і технічного обслуговування, що були проведені по завершенню його тривалого походу в грудні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-