У Росії можуть заборонити сервіс Booking.com

У Росії можуть заборонити сервіс Booking.com

Укрінформ
Російське міністерство культури запропонувало у відповідь на санкції США обмежити в Росії роботу сервісу онлайн-бронювання готелів Booking.com.

Про це повідомляє РБК з посиланням на лист, який надійшов у Ростуризм.

"У Ростуризм в понеділок, 21 травня, надійшов лист Мінкультури з дорученням "розглянути пропозицію із заборони діяльності Booking.com на території Російської Федерації", - повідомили в прес-службі Ростуризма.

З такою ініціативою в уряд раніше звернувся керівник компанії "Свій туристичний сервіс" Сергій Войтович. Він запропонував ввести обмеження на бронювання через Booking.com тільки російських готелів і тільки для клієнтів, що знаходяться всередині країни. За його словами, компанія є єдиним каналом продажів для багатьох російських готелів і отримує можливість зберігати і аналізувати дані туристів.

Представити свою позицію з цього питання Ростуризм повинен до 4 червня 2018 року. Сервіс Booking.com, що дозволяє бронювати через інтернет готелі по всьому світу, був заснований в 1996 році. Він належить американській компанії Booking Holdings.

Читайте також: У Росії пропонують саджати тих, хто виконує санкції

Напередодні Державна дума Росії ухвалила в третьому читанні законопроект про відповідь на санкції США та інших іноземних держав. У документі немає списку конкретних галузей, товарів і послуг, які можуть стати об'єктами контрсанкцій. Право визначати їх надане уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-