У МВС Німеччини розповіли про “імпортний” антисемітизм

У МВС Німеччини розповіли про “імпортний” антисемітизм

Укрінформ
Рівень криміналітету в Німеччині знизився за багатьма показниками і є найнижчим з 1992 року. 

Про це заявив у вівторок у Берліні глава МВС країни Хорст Зеєхофер, повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН. 

«Німеччина стала безпечнішою», - запевнив міністр, у той же час додавши, що «абсолютної безпеки ніхто гарантувати не може», а тому розслаблятися не можна.

Зеєхофер пообіцяв «жорстку відповідь з боку правової держави» тим, хто закон порушує. З цією метою, серед іншого, планується збільшення числа поліцейського персоналу, розширення покриття відеоспостереженням, а також посилення співпраці з іншими державами, зокрема з тими, звідки до Німеччини прибувають біженці (кожен 12-й з правопорушників - біженець). Особливо він виділив політично мотивовані злочини, таких було зафіксовано минулого року 39505, і «нові форми антисемітизму» (1504 проявів), що частенько «імпортуються з-за кордону».

Читайте також: Німецька поліція не виключає нових атак після події в Мюнстері

Загалом, за даними МВС Німеччини, у 2017 році було здійснено 5,76 млн правопорушень, що на 10% менше, ніж на рік раніше, з них третина - крадіжки, 2379 - убивства. Розкрито 3,3 млн злочинів. На тлі зниження за багатьма показниками зросло число правопорушень, пов'язаних з наркотиками, поширенням порнографії, економічних злочинів, зазначив Зеєхофер. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-