Фінал кубка Польщі з футболу кілька разів переривали через безлади

Фінал кубка Польщі з футболу кілька разів переривали через безлади

Укрінформ
Фінальний матч кубка Польщі з футболу, який відбувся 2 травня на Національному стадіоні у Варшаві між командами “Легія” (Варшава) й “Арка” (Гдиня), переривався декілька разів через поведінку уболівальників.

Польська федерація футболу (PZPN) ініціювала розслідування й обіцяє покарати винних, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Суддя вперше зупинив поєдинок на початку другого тайму, коли футбольні фанати запалили димові шашки, що зробило неможливим подальше проведення матчу. Коли видимість стала кращою, матч поновився, але потім фани знову запалили піротехнічні засоби, тож суддя змушений був ще раз перервати гру. Заборонені на стадіоні засоби використовували фанати обох команд. У результаті їх застосування пошкоджено дах, відеомонітори та інші елементи інфраструктури стадіону.

Читайте також: На День прапора у Польщі побили два рекорди

У Польській федерації футболу заявили, що відповідальність за дії своїх уболівальників несуть клуби, які розповсюджують квитки серед своїх фанатів. Президент PZPN Збігнєв Бонєк поінформував, що подасть позов до прокуратури проти фанатів команди “Арка” за порушення правил перебування на стадіоні, що створювало загрозу для життя інших уболівальників.

У матчі перемогла “Легія” з рахунком 2:1, удев'яте здобувши кубок Польщі. Матч відвідало 47 тис. глядачів. 

Фото: ФК Легія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-