У Берліні відкривається авіавиставка ILA

У Берліні відкривається авіавиставка ILA

Укрінформ
Авіасалон ILA Berlin, який організатори позиціонують як провідну світову торгову виставку інновацій в авіації та космічній промисловості, відкривається офіційно в німецькій столиці в середу.

В обід з промовою на найбільшій і найстарішій подібній виставці в Європі виступить канцлер ФРН Ангела Меркель, повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

Майже 1100 компаній з 41 країни покажуть свої розробки на ILA 2018 року на площі в 250 тис. кв м території недобудованого поки аеропорту BER. Країна-партнер на нинішній виставці - Франція, тому з військовими авіаційними експонатами разом знайомитимуться міністри оборони ФРН і Франції Урсула фон дер Лейєн і Флоренція Парлі. Вони до того ж мають намір підписати меморандум про наміри щодо просування двосторонніх проектів.

Глядачів обіцяють розважати льотною програмою і літаками на землі, в числі яких A380, A340 BLADE, A350 XWB, B747-8, A400M, Beluga, CS-300, Kawasaki P1 і ін. Всього представлено близько 200 літальних апаратів.

Читайте також: Airbus почав випробування лайнера з ультравеликою дальністю польоту

Протягом п'яти днів Берлін стане міжнародним аерокосмічним центром, кажуть в Оргкомітеті, і сподіваються, що до салону завітає більш як 150 тис. відвідувачів з усього світу.

Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-