Білий дім про переговори з КНДР: ми не збираємося вірити просто на слово

Білий дім про переговори з КНДР: ми не збираємося вірити просто на слово

Укрінформ
Адміністрація президента США Дональда Трампа наголошує, що очікує від переговорів з Північною Кореєю "конкретних кроків", а не просто обіцянок про припинення ракетно-ядерної програми та денуклеаризацію.

З такою заявою виступила у понеділок під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Сара Сандерс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, ми не робитимемо помилок попередніх адміністрацій, і ми не збираємося вірити північнокорейській стороні просто на слово", - зазначила офіційний представник адміністрації, висловлюючи позицію США в майбутніх переговорах.

Читайте також: США і Японія домовилися й надалі тиснути на Пхеньян

Коментуючи недавню заяву лідера КНДР про припинення ракетно-ядерних випробувань, Сандерс зауважила, що це був правильний крок.

"Ми не наївні в цьому питанні. Ми побачили деякі кроки в правильному напрямку, але попереду ще довгий шлях", - підкреслила представник адміністрації.

Читайте також: КНДР запропонували підписати договір про заборону ядерних випробувань

Вона також наголосила, що Вашингтон продовжить кампанію максимального тиску на Північну Корею.

"Ми хотіли би побачити конкретні кроки в напрямку денуклеаризації, але я не хочу робити передчасних заяв про переговори, які пройдуть за участю президента Трампа", - зауважила речниця Білого дому.

Читайте також: Південна Корея вимкнула гучномовці з пропагандою на кордоні з КНДР

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що з 21 квітня КНДР припиняє ядерні та ракетні випробування, а також закриває ядерний полігон. Ця заява пролунала в контексті підготовки до переговорів північнокорейського лідера з президентом США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-