У Єревані опозиція влаштувала свою ходу, обіцяють завтра знову вийти

У Єревані опозиція влаштувала свою ходу, обіцяють завтра знову вийти

Фото
Укрінформ
Сьогодні ввечері в Єревані стартувала багатотисячна хода руху "Мій крок" центральними вулицями столиці.

Про це передає телеканал новин "112-Україна" з посиланням на "Новини Вірменії".

"Маршрут ходи поки невідомий, остання зупинка на площі Республіки. Протестувальники не будуть ночувати на площі Франції, вранці з 10 годин вони мають намір розпочати низку акцій по всьому Єревану", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Тисячі людей вийшли на вулиці Єревана, протестуючи проти призначення Саргсяна

Також стало відомо, що поліція наразі вже звільнила затриманих учасників акцій протесту проти прем’єрства Сержа Саргсяна. Про це повідомив представник поліції Вірменії, передає «Кавказький вузол».

Читайте також: Протести в Єревані: поліція затримала вже 80 демонстрантів

Раніше лідер парламентської фракції "Єлк" і керівник партії "Громадянський договір" Нікол Пашинян оголосив про початок "Оксамитової революції", виступаючи перед мітингувальниками на майдані. Він закликав обійтися без насильства, але блокувати роботу всіх держструктур.

На сьогоднішньому спеціальному засіданні Національних зборів за Саргсяна проголосували 77 депутатів, проти висловилися 17.

Читайте також: Організатор протестів у Єревані оголосив про початок "оксамитової" революції

Уперше у Вірменії прем'єр-міністра було обрано після прийнятих змін до Конституції. Опозиційні групи вважають, що реформа була проведена для того, щоб Серж Саргсян зміг залишитися при владі після завершення його президентського терміну. Після конституційних змін 2015 року прем’єр-міністр стає найвпливовішим чиновником у Вірменії.

Фото: news.am

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-