Юлія Скрипаль відмовилась від допомоги Росії

Юлія Скрипаль відмовилась від допомоги Росії

Укрінформ
Донька екс-розвідника РФ Юлія Скрипаль не прийняла пропозицію російського посольства про консульську допомогу.

Про це йдеться у заяві Юлії, яке оприлюднила поліція Лондона, передає Громадське.

Скрипаль зазначила, що досі страждає від наслідків отруєння нервово-паралітичною речовиною, яку застосували проти неї та її батька.

«Я залишила свого батька під наглядом у лікарні, але він все ще серйозно хворіє», - сказала вона.

Читайте також: Юлію Скрипаль перевели до лікарні на військовій базі - The Sun

Наразі Юлія користується допомогою спеціально підготовлених офіцерів, які, зокрема, інформують її про процес розслідування справи з отруєнням у Солсбері.

«У мене є доступ до контактів з друзями та родичами. Російське посольство люб’язно запропонувало мені допомогу в будь-який спосіб, але на даний час я не хочу користуватися їхніми послугами. Але якщо я зміню свою думку, я знаю, як з ними зв’язатися», - заявила Скрипаль.

Читайте також: Лікарня у Солсбері підтвердила, що Юлію Скрипаль виписали

Вона додала, що наразі не відчуває достатньої сили, аби давати інтерв’ю засобам масової інформації. Жінка також попросила свою двоюрідну сестру Вікторію поки не приїжджати до неї у Британію.

«Я дякую своїй кузині Вікторії за турботу, але прошу, аби вона не відвідувала мене та не намагалася зв’язатися на цей час», - сказала Скрипаль.

Нагадаємо: 10 квітня Юлію Скрипаль виписали з лікарні після отруєння. За даними видання The Sun, її перевезли з госпіталю в Солсбері до лікарні на військовій базі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-