Лікарня у Солсбері підтвердила, що Юлію Скрипаль виписали

Лікарня у Солсбері підтвердила, що Юлію Скрипаль виписали

Укрінформ
Головний лікар госпіталю в Солсбері в Британії, де проходили лікування отруєні нервово-паралітичною речовиною Сергій і Юлія Скрипалі, підтвердила, що дочку подвійного агента вже виписали.

Про це повідомляє Sky News у Twitter 

"Головний лікар підтвердила, що Юлія Скрипаль виписана з лікарні", - йдеться у повідомленні. 

За словами медика, "на цьому лікування не закінчено, однак це стало важливою подією".

Також вона висловила надію, що батько Юлії Сергій Скрипаль "зможе з часом залишити лікарню".

Посольство Росії у Лондоні також прокоментувало дану новину. "Ми вітаємо Юлію з відновленням, але потребуємо невідкладних доказів того, що все, що робиться по відношенню до неї, робиться з її власної волі", - йдеться у повідомленні.

Раніше ВВС із посиланням на джерела повідомило, що 33-річну Юлію Скрипаль після виписки з лікарні у Солсбері "відвезли у безпечне місце".

Читайте також: Будинок Скрипалів у Британії можуть знести - ЗМІ

Як повідомлялося, 4 березня у британському місті Солсбері були отруєні колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей заявила, що відповідальність за отруєння, швидше за все, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", розробленою ще в СРСР.

Минулого тижня дочка розвідника Юлія опритомніла і відтоді йде на поправку, 6 квітня також повідомили, що і Сергій Скрипаль вийшов із критичного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-