Посол Британії подякувала Україні за рішення вислати дипломатів РФ

Посол Британії подякувала Україні за рішення вислати дипломатів РФ

Укрінформ
Посол Великої Британії Джудіт Гоф подякувала Україні за рішення вислати російських дипломатів. 

Про це вона написала у Twitter.

"Дякую Павлу Клімкіну та Петру Порошенку за те, що ви стоїте з Великою Британією перед обличчям неприйнятної поведінки Росії", - написала дипломат.

При цьому вона зробила репост повідомлення в Twitter глави українського МЗС Павла Клімкіна про рішення України вислати 13 російських дипломатів.

Читайте також: МЗС: У нас є докази, що 13 дипломатів РФ є представниками спецслужб

Раніше Президент Петро Порошенко оголосив, що Україна прийняла рішення про видворення 13 російських дипломатів.

Президент Європейської ради Дональд Туск 26 березня заявив, що 14 країн-членів Євросоюзу вирішили вислати ряд російських дипломатів у відповідь на застосування Росією бойової хімічної речовини у британському Солсбері, де 4 березня був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія.

Про вислання російських дипломатів наразі вже оголосили Албанія, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Швеція, Нідерланди, Німеччина, Польща, Румунія, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія.

Крім того, адміністрація США висилає 48 працівників російського посольства у Вашингтоні, а також 12 росіян, які працювали у Місії РФ при ООН у Нью-Йорку. Буде закрито і консульство РФ у Сіетлі.

Канада вирішила вислати чотирьох дипломатів РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-