Російська опозиція представила доповідь

Російська опозиція представила доповідь "Путін. Підсумки. 2018"

Відео
Укрінформ
Опозиційні політики Ілля Яшин і Володимир Мілов у середу представили доповідь "Путін. Підсумки. 2018", присвячену економічним, соціальним і геополітичним підсумками правління Володимира Путіна.

Про це Яшин написав у Facebook.

"Сьогодні ми разом з моїм співавтором Володимиром Міловим представляємо незалежну експертну доповідь "Путін. Підсумки. 2018". Текст доповіді опубліковано тут. Наш документ - це системний аналіз стану, в якому опинилася Росія через майже два десятиліття правління Володимира Путіна", - зазначив Яшин.

Автори доповіді заявляють, що за останні 18 років Росія опинилася в стані глибокої кризи, а економічне зростання фактично припинилося. Уряд скорочує витрати на соціальну сферу, тоді як наближені до президента отримують мільярди, зазначив Яшин.

Читайте також: Московська поліція вилучила доповідь опозиційних політиків "Путін. Підсумки. 2018"

Опозиціонери звинувачують президента в створенні корумпованої держави, а також проведенні політики, через яку Росія опинилася в міжнародній ізоляції.

За словами Яшина і Мілова, доповідь "Путін. Підсумки. 2018" продовжує традицію, започатковану свого часу Борисом Нємцовим. Виступ вони приурочили його пам'яті.

Мілов також зазначив, що жодна друкарня не погоджувалася друкувати доповідь, побоюючись закриття через критику глави держави, що міститься в тексті.

Як відомо, 11 березня стало відомо, що російська поліція вилучила надрукований тираж доповіді, а в друкарні відбувся обшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-