США сподіваються на позитивні результати в перемовинах з КНДР

США сподіваються на позитивні результати в перемовинах з КНДР

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що вважає "щирим" намір Північної Кореї розпочати переговори зі Сполученими Штатами та сподівається на досягнення "дуже позитивних" результатів.

Таке переконання він висловив під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Швеції в вівторок у Білому домі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я дійсно вірю, що вони є щирими (у своїх висловлюваннях – ред.). Я сподіваюсь, що вони щирі, і ми про це дізнаємося", - заявив глава Білого дому.

Читайте також: Трамп висловив обережну надію на прогрес у переговорах із КНДР

Він пояснив це тим, що режим у Пхеньяні не має іншого виходу, оскільки опинився під масштабним міжнародним тиском.

"Я думаю, вони є щирими зокрема й через санкції, а також через інші наші зусилля по відношенню до Північної Кореї, включаючи ту велику допомогу, яку нам надає Китай", - підкреслив американський президент.

Читайте також: Кім Чен Ин хоче об'єднати дві Кореї - ЗМІ

Він також наголосив, що Сполучені Штати "залишаються рішучими в тому, щоб досягти денуклеаризації Корейського півострова". У цьому зв'язку глава Білого дому висловив очікування, що це "призведе до дуже позитивних результатів".

Читайте також: Південна Корея та КНДР проведуть саміт у квітні

Як повідомляв Укрінформ, за результатами переговорів керівництва КНДР з представниками Південної Кореї у Пхеньяні, північнокорейська сторона заявила про готовність пристати на умови Сполучених Штатів щодо початку мирних переговорів про денуклеаризацію півострова, припинивши для цього ядерні випробування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-