Трамп не турбується, що Росія може знову втрутитися у вибори

Трамп не турбується, що Росія може знову втрутитися у вибори

Укрінформ
Президент США зауважив, що його не хвилює потенційна загроза втручання РФ у проміжні вибори до американського Конгресу восени нинішнього року, оскільки він упевнений в можливостях спецслужб США протистояти цьому.

З відповідною заявою він виступив у вівторок, під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Швеції в Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

Відповідаючи на запитання, чи занепокоєний він тим, що Росія може знову втрутитися у вибори в Сполучених Штатах, Трамп зауважив: "Ні, оскільки ми застосовуємо контрзаходи проти всього, що вони (росіяни – ред.) роблять, ми здійснюємо дуже потужні контрзаходи".

Читайте також: Порошенко: Існує небезпека втручання Росії в українські вибори

У цьому зв'язку він підкреслив, що американські служби підготували для убезпечення від хакерських нападів, у тому числі, системи резервного копіювання.

"Ми продовжуємо докладати всіх зусиль для того, щоб вибори 2018-го та 2020-го років відбулись належним чином", - підкреслив глава Білого дому.

Читайте також: Глава Мінфіну США анонсував нові санкції проти Росії

Водночас, Трамп вкотре висловив сумнів, що російський уряд міг вплинути на результати президентських виборів, під час яких він став президентом.

"Росіяни не вплинули на наше голосування. Але дійсно, втручання мало місце, і це втручання, можливо, було здійснено з боку інших країн або інших фізичних осіб", - зазначив президент США.

Як раніше повідомляло агентство, Президент України Петро Порошенко інтерв'ю Financial Times наголосив, що існує висока ймовірність втручання Росії в українські вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-