Кількість жертв вибуху будинку в Познані сягнула п’яти осіб

Кількість жертв вибуху будинку в Познані сягнула п’яти осіб

Укрінформ
В результаті вибуху газу в чотириповерховому будинку у Познані (захід Польщі), що стався в неділю, загинуло п'ятеро осіб, 21 особа постраждала. Стан двох осіб є важким.

Про це повідомив у понеділок мер Познані Збігнєв Гоффман, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Підтверджую, що ми знаємо про п'ятьох загиблих та 21 постраждалу особу”,- заявив Гоффман.

Він додав, що кількість жертв може ще зрости.

Читайте також: Серед постраждалих від вибуху газу в Польщі - троє дітей

У понеділок ввечері до Познані прибув президент РП Анджей Дуда. Він відвідав постраждалих, які перебувають у шпиталі. Він, зокрема, побував у палаті трирічної дитини та кількох інших постраждалих. За його словами, одна людина перебуває у дуже важкому стані, а стан ще однієї також викликає значне занепокоєння.

У понеділок вечері з'явилася неофіційна інформація, що у будинку в одній з квартир могло статися вбивство. Після цього вбивця хотів покінчити життя самогубством і відкрутив у квартирі газ у газовій плиті. Відтак, це призвело до потужного вибуху. Однак, згодом слідчі не підтвердили цієї інформації.

Читайте також: У Польщі внаслідок вибуху в будинку троє людей загинули, понад 20 поранені

Як інформувалося, у неділю вранці в багатоквартирному будинку в Познані, що на заході Польщі, стався сильний вибух газу. Частина будівлі, в якій перебувало 40 осіб, обвалилася. Загалом у будинку було 18 квартир, 4 з них повністю знищені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-