Серед постраждалих від вибуху газу в Польщі - троє дітей

Серед постраждалих від вибуху газу в Польщі - троє дітей

Укрінформ
Серед постраждалих унаслідок вибуху у чотириповерховому будинку у Познані на заході Польщі є троє дітей.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на місцеві ЗМІ.

“В результаті вибуху постраждала 21 особа, зокрема троє дітей. Двох із них вже виписали (з лікарні - ред.), лише дворічна дівчинка перебуває у відділі дитячої хірургії”, - інформує tvn24.

Зазначається, що троє постраждалих перебувають у тяжкому стані.

Рятувальники також дістали з-під завалів тіла чотирьох загиблих.

Пошуково-рятувальна операція триває. До місцевих рятувальників приєднаються фахівці з Варшави та Лодзі. Нині поліція спільно з місцевими жителями намагається встановити, скільки людей у момент вибуху перебувало у будівлі. 

Вибух стався приблизно о 9 годині за київським часом. В результаті частина будинку обвалилася, чотири з 18 квартир будинку повністю знищено. Нині рятувальники намагаються стабілізувати будинок, щоб він повністю не завалився.

Точну причину вибуху наразі не вдалося встановити. Не виключається, що вибухнув балон із газом, який використовували мешканці однієї з квартир на четвертому поверсі. 

Глава канцелярії прем'єр-міністра Польщі Міхал Дворчик повідомив, що жодна з постраждалих осіб не залишиться без опіки та фінансової допомоги. 

Читайте також: Вибух газу в Польщі: кількість загиблих зросла до чотирьох осіб

Мер Познані Яцек Яськовяк поінформував, що евакуйованим жителям будинку на два тижні надано тимчасове житло, а потім вирішуватиметься питання щодо забезпечення їх постійним житлом та іншою соціальною допомогою. 

 Фото: tvn24.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-