В Аргентині арештували російського дипломата через 400 кілограмів кокаїну

В Аргентині арештували російського дипломата через 400 кілограмів кокаїну

Укрінформ
Правоохоронні органи Аргентини провели арешт дипломатичного представника Росії за результатами розслідування, в рамках якого було виявлено близько 400 кг кокаїну в дипломатичній пошті російського посольства.

Про це повідомив у четвер американський телеканал ABC News із посиланням на АР.

"За словами аргентинських офіційних представників, були заарештовані (аргентинський – ред.) поліцейський та російський дипломат після того, як правоохоронці викрили велику партію кокаїну в доставці у російське посольство в Буенос-Айресі", - зазначається в матеріалі.

Як заявила міністр внутрішніх справ Аргентини Патріція Буллріч, були знайдені 860 фунтів (389 кг) наркотиків, сховані в дипломатичному багажі. При цьому уточнюється, що багаж був вилучений ще в 2016 році, однак додаткових деталей не розкривається.

Читайте також: Македонські митники вилучили партію марихуани на 800 тис. євро

"Правоохоронці заарештували підозрюваних у середу після проведення спільного тривалого розслідування Аргентини і РФ", - повідомило видання. Зазначається також, що про багаж був знайдений в підсобному приміщенні посольства, про яке повідомив посол російської установи в Буенос-Айресі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-