Втручання РФ у вибори: екс-радник штабу Трампа співпрацюватиме зі слідством - CNN

Втручання РФ у вибори: екс-радник штабу Трампа співпрацюватиме зі слідством - CNN

Укрінформ
Екс-радник передвиборчого штабу Дональда Трампа Рік Гейтс має намір укласти угоду зі слідством у справі щодо ймовірного втручання Росії у вибори президента США 2016 року.

Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело.

"Екс-радник передвиборчого штабу Дональда Трампа Рік Гейтс завершує обговорення деталей своєї угоди зі слідством з командою спецпрокурора Мюллера", - повідомило джерело, обізнане зі справою.

Як зазначає CNN, співпраця Гейтса стане ще одним важливим кроком для спецпрокурора Мюллера у можливих справах проти президента Дональда Трампа або ключових членів його команди.

Після укладання угоди зі слідством Рік Гейтс стане вже третьою людиною, яка пішла на такий крок у справі щодо ймовірного втручання Росії в президентські вибори у США 2016 року.

Читайте також: Росіянин намагався продати США "компромат про зв’язки Трампа з РФ" - NYT

Зазначається, що співпраця Гейтса також посилить тиск на Пола Манафорта, колишнього керівника передвиборчого штабу Трампа.

Як повідомляє телеканал, прокурори з команди Мюллера планують пред'явити нові звинувачення Гейтсу щодо податкових питань та Манафорту у зв'язку з його роботою до того, як він очолив передвиборчий штаб Трампа.

Білий дім уже заявив, що не вбачає причин для занепокоєння та ризиків для президента Трампа.

Рік Гейтс та Пол Манафорт стали першими, кому 30 жовтня 2017 року були пред'явлені звинувачення у межах справи щодо втручання Росії у президентські вибори в США 2016 року. У суді вони обидва не визнали себе винними.

Фото на першій сторінці АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-