На майбутніх виборах Лен Пен поступиться тільки

На майбутніх виборах Лен Пен поступиться тільки "кращому кандидату"

Укрінформ
Лідерка партії "Національний фронт" Марін Ле Пен готова не висувати свою кандидатуру і підтримати іншого кандидата від партії на президентських виборах у Франції 2022 року, якщо він буде "кращим за всіх" і зможе ефективно просувати ідеї партії.

Таку заяву Ле Пен зробила в контексті наміру обрання кандидата від партії на президентські вибори 2022 року на з’їзді у березні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо я - краща, щоб привести наші ідеї і згуртувати навколо мене, я це робитиму. Якщо члени "Національного фронту" вирішать, що є хтось кращий, ніж я, у мене з цим жодних проблем. Ніяких питань, адже я борюся за ідеї, не борюся за свою особисту кар'єру", - наголосила Ле Пен.

Вона запевнила: якщо знайдеться той, хто сильніший від неї у питанні єднання та втілення ідей "Національного фронту", вона буде допомагати цій людині.

Читайте також: Порошенко виступить на конференції з безпеки у Мюнхені

Також Ле Пен сказала, що жодних праймеріз в партії перед обранням кандидата на вибори проводитися не буде.

З’їзд партії "Національний фронт" відбудеться 10-11 березня у Ліллі. Перед виборами 2022 року відбудеться ще один з’їзд, наразі точної дати та місця проведення не оголошено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-