Мінфін США пояснив, чому засекретив частину

Мінфін США пояснив, чому засекретив частину "кремлівської доповіді"

Укрінформ
Міністерство фінансів США засекретило частину "кремлівської доповіді" для запобігання виведенню активів вказаними в ній фігурантами.

Про це сказав помічник міністра фінансів США зі зв'язків із громадськістю Тоні Саєг, повідомило агентство Bloomberg.

"Міністерство включило до звіту секретний додаток, щоб уникнути потенційно можливого виведення активів зазначеними фізичними та юридичними особами, а також для нерозголошення чутливої інформації", - зауважив представник Міністерства фінансів США.

Він нагадав, що міністр фінансів США Стівен Мнучін під час слухань в Конгресі у вівторок заявив, що представлена Конгресу доповідь має на увазі запровадження санкцій. "Міністерство фінансів дало чітко зрозуміти, що ми зосереджені на протидії дестабілізуючій діяльності Росії", - підкреслив Саєг.

Читайте також: США змусили фігурантів "списку Путіна" жити у постійному страху - Лойко

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 29 січня, Міністерство фінансів США оприлюднило відкриту частину так званої "кремлівської доповіді", до якого увійшли 114 високопоставлених чиновників і 96 олігархів Росії. У список потрапили практично всі чиновники адміністрації президента РФ, члени кабінету міністрів, глави держкомпаній і найбільші підприємці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-