США змусили фігурантів

США змусили фігурантів "списку Путіна" жити у постійному страху - Лойко

Укрінформ
Відомий журналіст, письменник і фотограф Сергій Лойко вважає, що публікацію "кремлівського списку" США не варто вважати півзаходом, бо його фігуранти тепер знаходяться в підвішеному стані і житимуть в постійному страху.

Таку думку Лойко висловив в пості в Facebook.

"Про перелік та санкції. Ви даремно турбуєтеся з приводу нібито напівзаходу зі списком 210. Так, санкції не оголошені ще, і в цьому вся сіль. Конгрес зараз "підвісив" всіх цих персонажів. Вони тепер житимуть в постійному страху. Їм санкції навіть страшніші, ніж батьківщина з Путіним. Вони зараз почнуть бігати і бігти, як щури з корабля", - написав Лойко.

На його думку, все було зроблено правильно, бо якщо відразу оголосити фігурантам санкції, то "моменту істини не відбудеться".

За словами Лойка, тепер фігуранти списку опинилися перед вибором: або втратити майже всі гроші і відмовитися від розкішного життя, або відмовитися від "дружби" з Путіним і прийняти правила, за якими живе весь демократичний світ.

Читайте також: Держдеп США: Після "Кремлівської доповіді" чекайте нових санкцій

"У будь-якому разі цікавий час. Трамп молодець", - вважає письменник.

Як повідомляв Укрінформ, 29 січня Міністерство фінансів США представило так званий "кремлівський список" США, в якому перераховані 114 високопосадоваців чиновників і 96 олігархів Росії. У список для можливого введення нових санкцій потрапили практично всі чиновники адміністрації президента РФ, члени кабінету міністрів, глави держкомпаній і найбільші підприємці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-