Тіллерсон і Дуда згодні з необхідністю збереження санкцій проти Росії

Тіллерсон і Дуда згодні з необхідністю збереження санкцій проти Росії

Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда і держсекретар США Рекс Тіллерсон погодилися, що санкції проти Росії потрібно зберегти до відновлення міжнародного ладу.

Про це після годинної зустрічі Дуди і Тіллерсона у Варшаві заявив міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Велася мова про конфлікт в Україні, а також про санкції проти Росії як елементу, на який Польща і США мають спільний погляд. Він полягає в тому, що необхідно зберігати санкції доти, доки не буде відновлено міжнародний лад, що спирається на право у відносинах між країнами в нашому регіоні”, - заявив Щерський.

Читайте також: Дуда виступає за "діалог малої інтенсивності" з Росією

Представник канцелярії польського президента зазначив, що Дуда і Тіллерсон також обговорили поглиблене польсько-американське партнерство, що принесло б хороші результати для безпеки Польщі та регіону, розвитку РП та сусідніх країн.

За його словами, польсько-американська “дорожня карта”, яку обговорили Дуда і Тіллерсон включає ряд кроків в кількох сферах. Зокрема, йдеться про військове та економічне партнерство, включаючи енергетичне, а також співпрацю у рамках Ради безпеки ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-