Трамп у Давосі заманював інвесторів

Трамп у Давосі заманював інвесторів "яскравим майбутнім"

Укрінформ
Нині - найкращий час для того, щоб інвестувати в економіку Сполучених Штатів Америки.

Про це під час виступу на міжнародному економічному майданчику в Давосі заявив президент США Дональд Трамп, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Іще не було кращого часу інвестувати в економіку США, аніж зараз", - зазначив глава Білого дому. Серед аргументів він навів той факт, що його адміністрація значно зменшила податковий тиск на бізнес, створивши надзвичайно сприятливі умови для розвитку економіки.

За словами Трампа, за керівництва його адміністрації було створено майже 2,4 млн робочих місць. "Оптимізація умов ведення бізнесу перебуває на рекордно високому рівні, а безробіття найнижче за майже півстоліття", - зазначив він. 

На його глибоке переконання, на США найближчим часом очікує період стрімкого економічного розвитку. "Закликаю стати частиною цього яскравого майбутнього", - підсумував він.

Водночас президент наголосив, що "максимальні переваги" можна отримати лише за умови паралельного впровадження реформ у систему міжнародної торгівлі. "Умови міжнародної торгівлі мають бути чесними... США не будуть закривати очі на порушення цих правил", - попередив американський лідер.

Читайте також: Трамп закликав світових лідерів інвестувати у людей

Окрім меседжів для потенційних інвесторів, Трамп зупинився на проблемах міжнародної безпеки. Він зазначив, що зараз інвестиції США в оборону перебувають на "історично" високому рівні. Однак "наша спільна безпека потребує рівного внеску", - зазначив він.

Глава Білого дому також знову наголосив на необхідності працювати в рамках РБ ООН та інших міжнародних майданчиків, аби ядерна зброя зникла з Корейського Півострова.

Президент США говорив і про необхідність спільно боротися з тероризмом та іншими викликами сьогодення.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп став першим американським президентом, який відвідав Давос за останні 18 років. 

Фото: World Economic Forum

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-