Трамп закликав світових лідерів інвестувати у людей

Трамп закликав світових лідерів інвестувати у людей

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп під час офіційного звернення до учасників Всесвітнього економічного форуму в Давосі закликав світових лідерів "інвестувати в людей".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Величність країни - у її громадянах, у тих, хто називає її своїм домом", - зазначив глава Білого дому. Він закликав "інвестувати в людей", покращувати умови їхнього життя.

"Коли забувають про людей - світ стає роздробленим", - попередив американський лідер. Він закликав усіх лідерів, яких зібрав цими днями разом швейцарський курорт, використати свою владу, можливості та голоси на міжнародній арені, свій авторитет всередині країн, аби покращити умови життя громадян.

Читайте також: Україна має гарний діалог із Трампом - Порошенко

У цьому контексті він згадав і про фундаментальні зміни щодо проблем міграції, які пропонує його адміністрація. "Наша міграційна система застрягла у далекому минулому", - зазначив глава Білого дому. Він вважає, що до вирішення цього питання слід підходити таким чином, аби ті, хто хоче стати частиною американського суспільства, могли "робити внесок" у розвиток країни та її економіки.

Як повідомляв Укрінформ, Трамп став першим американським президентом з 2000 року (після Білла Клінтона), який відвідує ВЕФ у Давосі особисто. Зазвичай американську делегацію на цих зустрічах очолює віце-президент або профільні міністри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-