Китайський уряд перевірить сайти іноземних готелів та авіаліній

Китайський уряд перевірить сайти іноземних готелів та авіаліній

Укрінформ
Урядові органи КНР доручили іноземним авіакомпаніям та готелям, що працюють в країні, перевірити свої веб-сайти і мобільні додатки і впевнитися, що вони не визначають китайські території як окремі країни.

Про це повідомляє газета China Daily

«До цього кроку вдалися після того, як стало відомо, що китайська авіакомпанія Delta Airlines та мережа готелів Marriott Hotels International помилково у своїй інформації для клієнтів визначили китайські території Гонконг, Макао, Тайвань та Тибет як окремі країни», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що десятки авіаліній, які входять до трійки найбільших у світі альянсів авіакомпаній визначають китайські території як окремі країни.

«Коли подібне трапляється, необхідно відразу виправляти такі помилки», - підкреслюють в Адміністрації цивільної авіації Китаю.

Читайте також: У Китаї нагадали про відкриття трьох українських візових центрів

На початку січня поточного року стало відомо, що на сайтах авіаліній Delta Airlines та готелей Marriott Hotels International низка китайських територій були позначені як окремі країни. Компанії відразу ж виправили помилки та принесли публічні вибачення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-